Toestemming voor gegevensverwerking

Toestemming voor gegevensverwerking

Versie 23.03.2023

(1) Ik ga ermee akkoord dat Xzata B.V. ('Xzata') mijn e-mailadres gebruikt voor reclamedoeleinden van Xzata B.V. Hieronder valt het sturen van emails met alle reclame die betrekking heeft op de verkoop (bijv. informatie over de waarde van het voertuig en het verkoopproces), de aankoop (bijv. interessante aanbiedingen van voertuigen) en het bezit (bijv. aanbiedingen van verzekeringen en financieringen, evenals onderhoud en reparatie).

(2) Ik ga ermee akkoord dat Xzata B.V. mijn registratiegegevens gebruikt samen met gegevens over mijn gebruik van de websites en de mobiele apps van Xzata (de bekeken pagina's, aangeklikte content, etc.) en gegevens uit marketingcampagnes of aanvullende diensten (bijv. de voertuiggegevens van de voertuigbeoordeling, de zoektermen van de zoekopdrachten, de opgeslagen voertuigen in de favorieten), om mij zo op deze websites/mobiele apps interessante aanbiedingen te kunnen tonen, evenals mij de in paragraaf 1 genoemde op mij toegespitste reclame via e-mail te versturen.

(3) Ik kan deze toestemming op elk gewenst moment intrekken voor toekomstige verwerkingen. Voor het intrekken van de toestemming kunt u een schriftelijke verklaring sturen naar Xzata B.V., De Koumen 146B, 6433 KE Hoensbroek, per e-mail aan info@xzata.com, of online via uw account. Meer informatie over het gebruik van uw gegevens vindt u bij de <informatie over privacy>.

(4) Ik ga ermee akkoord dat Xzata B.V. de door mij verstrekte en van mij gegenereerde gegevens gebruikt om een profiel van mij te creëren en deze gegevens over te dragen aan derden voor marktonderzoek. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, zie de privacyverklaring.

Passie voor exclusiviteit

Het is onze passie en ambitie om u de grootste collectie van de meest exclusieve auto's in Nederland aan te bieden. Omdat wij samenwerken met de beste auto dealers kunnen wij u altijd het meest recent aanbod tonen. Opvallend Xzata.