Over Xzata

Xzata B.V.

Mijn naam is Michiel de Jong, trotse eigenaar van Xzata B.V.

Met passie en ambitie bouwen wij aan de grootste online collectie van de meest exclusieve auto’s binnen Nederland. Wij heten u van harte welkom! Met ruim 300.000 unieke bezoekers en iedere dag nieuwe advertenties zijn wij daartoe hard op weg en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Diensten van Xzata Exclusive

Xzata B.V. biedt op haar website een platform aan waarop Verkopers en Kopers direct of indirect in contact met elkaar worden gebracht. Gebruikers en Verkopers kunnen aan Xzata B.V. gegevens aanleveren via een eigen gebruikersaccount, welke gegevens door Xzata B.V. onder voorwaarden worden omgezet in een advertentie op de website. Gebruikers en Kopers kunnen op de Website kennis nemen van een advertentie en naar aanleiding van die Advertentie een overeenkomst aangaan met de Verkoper. Xzata B.V. heeft bij het voorgaande een faciliterende rol.

Succes Platenmaatschappij

Toen ik XZATA MUSIC begon was het altijd mijn uitgangspunt om de meest opvallende muziek uit te geven. Door samen te werken met de beste producers, alle bekende online winkels én een strenge selectie van muziek werd onze muziek al snel opgepikt door 's werelds beste Dj's o.a. David Guetta, Armin Van Buuren, Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Mark Knight en uitgelicht in media en magazines wereldwijd! Met dezelfde passie en gedrevenheid voor muziek (ik ben dol op exclusieve auto's), zetten wij ons in om opvallende auto's aan te bieden.

Dankzij ons grote netwerk (jaarlijks meer dan 300.000 unieke bezoekers op onze websites), onze social media targeting in combinatie met onze persoonlijke benadering hebben wij inmiddels vele voertuigen mogen verkopen en potentiële klanten aangetrokken. 

Door samen te werken met de beste auto dealers in Nederland kunnen wij u altijd het meest recent aanbod tonen. Opvallend Xzata. 

Bent u opzoek naar iets unieks en kunt u het niet vinden? Wilt u zelf een exclusieve auto te koop aanbieden? Stuur dan een mail naar info@xzata.com of via onderstaand contact formulier.

Passie voor exclusiviteit

Het is onze passie en ambitie om u de grootste collectie van de meest exclusieve auto's in Nederland aan te bieden. Omdat wij samenwerken met de beste auto dealers kunnen wij u altijd het meest recent aanbod tonen. Opvallend Xzata.